ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ TV - ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ - ACCESS CONTROL
 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ENGLISH
Εταιρεία
Η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας ELECO, μπαίνει στο χώρο το 1984, διαγράφοντας σταδιακά και σταθερά μια ανοδική πορεία. Η υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών καθώς και τα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής προϊόντα της, αναγάγει την εταιρεία ELECO πρώτη στις προτιμήσεις χιλιάδων πελατών.

Επίσης, η συνέπεια του προσωπικού της, το ήθος και η άρτια εκπαίδευση τους επισφραγίζει την επιτυχία της συνεργασίας σας με την εταιρεία ELECO SECURITY.
Από το 1997 η εταιρεία στεγάζεται στα ιδιόκτητα σύγχρονα γραφεία της και χώρους αποθήκευσης των εισαγόμενων προϊόντων της στην Λεωφόρο Ηρακλείου 523, Νέο Ηράκλειο.
Η εταιρεία ELECO έχει σαν πρωταρχικό στόχο την σωστή και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες, υπεύθυνο service και λογικές τιμές.


   

Τα προϊόντα της εταιρείας εισάγονται από την Αμερική και την Αγγλία:
συστήματα ασφαλείας, ραντάρ, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, κάμερες, μόνιτορ, switcher, συστήματα πυρανίχνευσης. Προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε επιχείρηση ή κάθε ιδιώτη που θέλει να προστατέψει την οικογένεια του και την περιουσία του.


 
Ολα αυτά καθιστούν την ELECO SECURITY ισχυρή δύναμη ασφαλείας, ικανή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε ανάγκη σας για ασφάλεια και προστασία.
Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, με δυνατότητες εγκατάστασης, συντήρησης και προμήθειας επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας τρίτης γενιάς, να προτείνει εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και συγχρόνως να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της και το πελατολόγιο της.
 
 
ELECO SECURITY - Συστήματα ασφαλείας
Ηρακλείου 523 - 141 22 Νέο Ηράκλειο - ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 003 210 2823978, 210 2847185 Fax 003 210 2827843
e-mail: info@eleco-security.gr
 
 
MARINET S.A.
Powered by MARINET
Copyright 2002

Πρόγραμμα ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ